Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Η ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ «ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ» ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

 

 


 Χοροστατούντος του Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου , του  συμπροσευχομένου  Μητροπολίτου Αμφιπόλεως  κ.κ.  Χριστοφόρου ,   πλήθος Ιερέων, αιρετών , αρχών και κόσμου, πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 26 Δεκεμβρίου  2023 και ώρα 12:00μ.μ η ορκωμοσία της νέας Δημοτική Αρχής του «Δήμου Σερβίων» στο  Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων.

   Ο Μητροπολίτης κ. Παύλος με το πέρας της τελετής αναφέρθηκε στην Βυζαντινή Ιστορία της Πόλεως των Σερβίων  ενώ ευχήθηκε καλή  θητεία στην νέα Δημοτική Αρχή. Ακολούθησε ο χαιρετισμός  του Βουλευτού κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου μέσω επιστολής και κατά σειρά ο χαιρετισμός  των , βουλευτού κ. Πάρι Κουκουλόπουλου , Περιφεριάρχου Δυτικής  Μακεδονίας κ. Γιώργου Αμανατίδη και Δημάρχου Βελβεντού κ. Μανώλη Στεργίου. Στην   ομιλία  του ο επανεκλεγέντας   Δημάρχος Σερβίων  κ. Χρήστου Ελευθερίου  , ευχαρίστησε τον κόσμο και υποσχέθηκε μια νέα δημιουργική θητεία  ,  με όπλο την εμπειρία  και την συνέχεια όσων  πραγματοποιήθηκαν.

Ακολούθησε  η υπογραφή του πρακτικού ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και όλων των τοπικών συμβουλίων.  Τέλος δόθηκε δεξίωση στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου.

    (Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο για ένα καλύτερο μέλλον στον Ιστορικό αλλά και τόσο ελπιδοφόρο τόπο μας).

    Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα της ημέρας :

BINTEO HD ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ" ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΙΣ 26-12-2023.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου