Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019

2o CAMP ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΜΠΟΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ 2019 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).


   
     Σε εξέλιξη  βρίσκεται από την Παρασκευή 14 Ιουνίου  (μέχρι και σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 ) το 2ο Summer  Camp by Nikoς Oikonomou στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερβίων / Κλειστό Γυμναστήριο σε συνεργασία με τον   αθλητικό  μας  Σύλλογο Αναγέννηση Σερβίων. Οι  προπονήσεις και τα  μαθήματα  γίνονται  κάθε απόγευμα απ’ τις 17:00 ως τις 21:00 με την συμμετοχή 34 παιδιών ηλικίας από 6 έως 17 ετών.

    Ο κ. Οικονόμου με την τεράστια εμπειρία του (Εθνική Ελλάδος , Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό , Μπαρτσελόνα , Μπολόνια … και ως προπονητή σε πολλές ομάδες με φετινή αυτή του Πανιωνίου στην Α1) σε συνέχεια του περσινού 1ου CAMP , έγινε αμέσως αγαπητός και στα νέα παιδιά που συμμετέχουν ενώ με τις γνώσεις του συνετέλεσε σε μια άψογη  μπασκετική  εβδομάδα στα Σέρβια. Ο ίδιος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και είδε σημαντικά στοιχεία βελτίωσης των παιδιών σε σχέση με πέρυσι ενώ πέρασε και ένα  μήνυμα  προς στους γονείς. Να προτρέψουν τα παιδιά τους σε  συμμετοχή ανάλογων αθλητικών δραστηριοτήτων το καλοκαίρι από το να ασχολούνται με κινητά και tablets . Τέλος ζήτησε απ’ όλη την  κοινωνία της περιοχής να στηρίξει την πολύ καλή  δουλειά που γίνεται στον Α.Σ. της Αναγέννησης και ευχαρίστησε την διοίκηση του συλλόγου για την άψογη συνεργασία τους με την προοπτική να έχει και συνέχεια.
     O ιστότοπος  Σερβίων Φρουρός  συγχαίρει για πολλοστή φορά τον Σύλλογο της Αναγέννησης για τις ενέργειες του και εύχεται πάντα επιτυχίες.
Ακολουθεί βίντεο με αποσπάσματα του 2ου  Camp και συνέντευξη του κ. Νίκου Οικονόμου :

ΒΙΝΤΕΟ HD ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΜΠΟΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2ο SUMMER CAMP NIKOS OIKONOMOU ΣΕΡΒΙΑ 18-06-2019.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου