Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (ΓΙΟΥΛΗΣ) ΜΕΓΑΡΕΑΣ ΣΕΡΒΙΑ 2018 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).


  

    Σε εξέλιξη  βρίσκεται  από  σήμερα  Σάββατο 06 , μέχρι και αύριο Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018 , το πρώτο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «ΑΣΤΕΡΙΟΣ  (ΓΙΟΥΛΗΣ) ΜΕΓΑΡΕΑΣ»  στο ομώνυμο  Δημοτικό Στάδιο Σερβίων. Στο τουρνουά συμμετέχουν 16 ομάδες ακαδημιών ποδοσφαίρου με πολύ μεγάλη συμμετοχή των τμημάτων της Κ: 8,10,12 και 14. Την συνδιοργάνωση του  τουρνουά  έχει ο Α.Σ ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ και  η ΠΕ. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Το τουρνουά  είναι αφιερωμένο στην μνήμη του αείμνηστου Στέριου , την πιο συμπαθητική φιγούρα που γνώρισε ποτέ αυτό το γήπεδο. Έναν πραγματικό εργάτη της ομάδας που υπηρέτησε ανιδιοτελώς επί 35 χρόνια.
    Ως ιστότοπος ,   συγχαίρουμε την διοίκηση της ομάδας του Τιτάν Σερβίων για αυτή την εξαιρετική  πρωτοβουλία  τιμής  στον  αγαπημένο μας Στέργιο .  Ευχόμαστε την καθιέρωση του τουρνουά καθώς και την συνεχή αναβάθμιση του.

    Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα της πρώτης μέρας,  καθώς  και δηλώσεις των πρόεδρων του Δ.Σ Τιτάν Σερβίων κ. Χρήστου Ποντίκη και της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων Βελβεντού κ. Φώτη Ζυγούρη.      

ΒΙΝΤΕΟ HD ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΣΤΕΡΙΟΥ (ΓΙΟΥΛΗ) ΜΕΓΑΡΕΑ ΣΤΙΣ 06-10-2018.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου