Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΜΕΓΑΡΕΑ 18-02-2017 (ΒΙΝΤΕΟ)    Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στις 3 το απόγευμα, διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Τιτάνα  και της Γαλατινής ,στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής   πρωτάθληματος  της 1ης Κατηγορίας της  ΕΠΣ Κοζάνης.
    Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Σε ένα αλλιώτικο σκηνικό, από αυτό που συνήθισε ο κόσμος για 35 περίπου χρόνια. Έλειπε η πιο συμπαθητική φιγούρα που γνώρισε αυτό το γήπεδο. Ο άνθρωπος που αγάπησε όσο τίποτε άλλο στη ζωή του τον Τιτάνα Σερβίων. Που έδωσε τα πάντα γι αυτόν.
   Στην αναφορά, ακούστηκε το πιο παγερό ΑΠΩΝ. Ο Αστέριος Μεγαρέας δεν ήταν εκεί. Δεν βρισκόταν στη γνώριμη θέση του. Ο λατρεμένος Γιούλης παρακολούθησε με αγωνία από κάπου ψηλότερα το παιχνίδι. Είδε παράγοντες, προπονητές, παίκτες και φιλάθλους να γυρίζουν εκεί ψηλά το κεφάλι , σ αυτόν… και να τον χαιρετούν. Να τον τιμούν. Στην σιγή του ενός λεπτού, απ το μυαλό όλων πέρασαν στιγμές και εικόνες , από την ακούραστη προσπάθεια και προσφορά του αξέχαστου αυτού ανθρώπου. Η φωτογραφία με τον ήρωα των γηπέδων τοποθετήθηκε που αλλού; Στα αποδυτήρια των αθλητών, των οποίων ήταν η ψυχή.
    Αυτό που μένει να γίνει, σαν ελάχιστο καθήκον όλων μας, η ονομασία του σταδίου. Δικαιωματικά θα πάρει το όνομα του ανθρώπου που το υπηρέτησε όσο κανείς άλλος.
   <<Γιούλη η μνήμη σου θα είναι αιώνια και θα ζεις πάντα στις καρδιές μας>>.

ΒΙΝΤΕΟ 
1 σχόλιο: