Σάββατο 8 Απριλίου 2023

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΡΒΙΑ 2023 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

 

   


   Το Σάββατο 08 Απριλίου 2023 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της  έκθεσης  γραμματοσήμων και φακέλων πρώτης ημέρας κυκλοφορίας , από τον φίλο και συντοπίτη μας κ. Κώστα Αντωνόπουλο (κατόχου ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ από τις 15 Φεβρουαρίου 2020).

    Η έκθεση θα έχει διάρκεια 10 ημερών  (08-17 Απριλίου) και οι ώρες λειτουργίας της  18:00-21:00. Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει  ένα μεγάλο κομμάτι των 13.360 τον αριθμό φακέλων.

    Τα εγκαίνια της έκθεσης πλαισιώθηκαν μουσικά με ρεσιτάλ κιθάρας από τον κ. Μανώλη Παπασπανό, ενώ την διοργάνωση της εκδήλωσης έχει η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Σερβίων.

    Να συγχαρούμε τον φίλο μας Κώστα για αυτή την παγκόσμια  διάκριση τόσο για αυτόν όσο και για τον τόπο μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους νέους  στόχους του.

    Ακολουθεί το βίντεο των εγκαινίων καθώς και δηλώσεις από τον εκθέτη κ. Κώστα Αντωνόπουλο , τον Δήμαρχο Σερβίων κ. Χρήστο Ελευθερίου και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Σερβίων κ. Γεώργιο Χρήστου.

 

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΙΣ 08-04-2023.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου