Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΑΓΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ Η ΜΑΓΔΑ ΠΕΝΣΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).


   

  Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00 στο Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων αφού απόλαυσαν μια από τις ωραιότερες φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου. Η πολύ γνωστή ηθοποιός ( μέσα από την τηλεόραση  τον κινηματογράφο αλλά και το Θέατρο ) και τραγουδίστρια Μάγδα Πένσου μοιράστηκε με το κοινό των Σερβίων μια μαγευτική μουσική βραδιά . Ο τίτλος της συναυλίας «Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι – Καλωσορίζοντας  το Φθινόπωρο» .
    Ερμήνευσε  με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τραγούδια μεγάλων δημιουργών (όπως Μ.Χατζιδάκι, Μ.Θεοδωράκη, Στ.Ξαρχάκου, Στ.Κραουνάκη, Β.Δημητρίου, Δ.Παπαδημητρίου κ.α.) πλαισιωμένη από τους εξής εξαιρετικούς μουσικούς : Πέτρος Ρίστας (κιθάρα/φωνή) , Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ακορντεόν) , Αστέρης Τσαλίκης (πιάνο) και Κωνσταντίνος Ρίζος (κρουστά). Στην έναρξη της συναυλίας συμμετείχε και η μικρή Στέλλα Μπούρα  σπουδάστρια του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων.
    Την συνδιοργάνωση της συναυλίας είχε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων Βελβεντού και ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων.
    Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μάγδα Πένσου (και τους εξαίρετους μουσικούς) που μας έδωσε την άδεια να προβάλουμε ολόκληρη την συναυλία μέσω του ιστότοπου μας. Να ευχηθούμε πολλές εμφανίσεις και όμορφες μουσικές βραδιές και φυσικά να τους ξαναδούμε σύντομα σε κάποια άλλη συναυλία στα μέρη μας.

Ακολουθούν 2 βίντεο. Το 1ο με αποσπάσματα από την συναυλία αλλά και δηλώσεις της κ. Μάγδας Πένσου με το πέρας αυτής. Το 2ο με ολόκληρη η συναυλία.                          

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΣ ΠΕΝΣΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.  ΣΤΙΣ 01-09-2018.


ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΣ ΠΕΝΣΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.  ΣΤΙΣ 01-09-2018.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου