Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ 07-07-2017 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).



  
        Το Σάββατο 07 Ιουλίου του 2017 ανήμερα της εορτής της πολιούχου  των Σερβίων Αγίας Κυριακής , πραγματοποιήθηκε υπό την διοργάνωση του Μ.Ο.Σ ΄΄Τα Κάστρα΄΄  η εκδήλωση Συνάντησης Χορωδιών στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Σερβίων. Συμμετείχαν κατά σειρά οι εξής χορωδίες :

·         Η χορωδία του Μ.Ο.Σ  ΄΄Τα Κάστρα΄΄ .
·         Η χορωδία του Δήμου Έδεσσας με μαέστρο τον κ. Μιλτιάδη Κασσάρα, όπου και απέδωσε χορωδιακά μέρος από την ποίηση του κ. Σταλίδη Κωνσταντίνου με τίτλο ΄΄ Στην πυρκαγιά των υδάτων ΄΄ σε σύνθεση του μαέστρου κ. Μιλτιάδη Κασσάρα.
·         Η χορωδία των Βουνιατάδων Κέρκυρας , με μαέστρο τον κ. Σπύρο Μπόχαλη  και την συνοδεία της Κερκυραικής Μαντολινάτας.
     Η μελωδίες  που ακούστηκαν  ενθουσίασαν το κοινό  που παρακολούθησε την εκδήλωση, με την χορωδία της Κέρκυρας να κερδίζει τις εντυπώσεις και το δυνατό χειροκρότημα. Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την παρουσίαση των χορωδιών του Μ.Ο.Σ ΄΄Τα Κάστρα΄΄  και της χορωδίας Βουνιατάδων Κέρκυρας. Το βίντεο δεν περιέχει την χορωδία του  Δήμου Έδεσσας μετά και από επιθυμία του ποιητή αλλά και του συνθέτη του έργου λόγω αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων.                                                                        Καλή ακρόαση.
                                                       
ΒΙΝΤΕΟ HD
 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου