Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ κ.ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

 


  Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 και ώρα  20:30 μ.μ. , στην αίθουσα  του  Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων , είχαμε την  πρεμιέρα  της  Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου Σερβίων με την  εξαίρετη  Ιστορική  ταινία   « Το τελευταίο σημείωμα ».

    Το παρόν έδωσε ο σπουδαίος  και  διεθνώς αναγνωρισμένος σκηνοθέτης κ. Παντελής  Βούλγαρης , η σεναριογράφος  κ. Ιωάννα  Καρυστιανή  καθώς και ο δικός μας  , Σερβιώτης την καταγωγή  κ. Γιάννης Ιακωβίδης  παραγωγός  της σπουδαίας αυτής ταινίας.

    Μια ταινία  ιδιαίτερα  τιμητική για την πόλη των Σερβίων  , ο λόγος ότι ανάμεσα στους 200  εκτελεσθέντες   έχουμε  και δύο Σερβιώτες  , τον Αϊβαζίδη Γεώργιο και τον Στάθη τον Γιάννη.  Η εκτέλεση  έγινε το πρωί της 1ης Μαΐου 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Αιωνία τους η μνήμη.

   

    Ακολουθεί  βίντεο με δηλώσεις του κ. Παντελή  Βούλγαρη , της  κ. Ιωάννας Καρυστιανής, του κ. Γιάννη Ιακωβίδη αλλά και του Δημάρχου Σερβίων κ. Χρήστου Ελευθερίου καθώς και αποσπάσματα της ταινίας :


ΒΙΝΤΕΟ HD ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ  , κ. ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΗΣ , κ. ΓΙΑΝΝΗ ΙΑΚΩΒΙΔΗ  ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου