Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).





   Σε έντονο  συγκινησιακό κλίμα διεξήχθη το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 17:30μ.μ  ο 1ος Αγώνας Ανάβασης Αγίας Παρασκευής «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ» ,  στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδηλάτη από το Πλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων.
    Στον αγώνα  συμμετείχαν συνολικά 55 ποδηλάτες όλων των ηλικιών  από διάφορα  μέρη της Ελλάδος. Η διαδρομή του αγώνα ήταν η εξής : Χαλαρή πορεία των ποδηλατών από την Κεντρική Πλατεία Σερβίων μέχρι και την διασταύρωση Βελβεντού - Πλατανορεύματος. Εκκίνηση του αγώνα από το ίδιο σημείο μέχρι και την είσοδο της Αγίας Παρασκευής Μοσχοχωρίου μια διαδρομή 10Km με ιδιαίτερα μεγάλη κλίση.
    Η  Γενική κατάταξη των τριών πρώτων ποδηλατών ήταν η εξής :
   1ος     Κανελλόπουλος    Σταύρος           με χρόνο  34:50  λεπτά
   2ος     Δουβετζίδης      Δημήτριος           με χρόνο  36:00  λεπτά
   3ος     Ζέττας              Αθανάσιος           με χρόνο  36:02  λεπτά
    Ακολούθησε του αγώνα στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων η βράβευση των τριών πρώτων αθλητών αλλά και ανά επί μέρους κατηγορία η πρώτη τριάδα κάθε μιας.
    Διοργανωτές του αγώνα ήταν : Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου , ο Αιμοδοτικός σύλλογος Σερβίων , o Ποδηλατικός σύλλογος Σερβίων , ο Μορφωτικός Όμιλος Πλατανορεύματος , ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερβίων και ο Σύλλογος Γυναικών Σερβίων κ.α.
    Ευχή τόσο των διοργανωτών όσο και των αθλητών είναι η καθιέρωση του αγώνα στην μνήμη του Γιώργου Πράσσου με κεντρικό μήνυμα τον «Σεβασμό των οδηγών προς τους Ποδηλάτες».
    Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα καθώς και δηλώσεις του νικητή αλλά και των διοργανωτών με την λήξη αυτού :  
ΒΙΝΤΕΟ HD ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ" ΣΤΙΣ 31-08-2019.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου