Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ PLAYOFF ΑΝΟΔΟΥ Ά ΕΚΑΣΔΥΜ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).


   
    
     Την Κυριακή 12 Μάιου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερβίων  η τελευταία αγωνιστική του αγώνα PlayOff  Μπάσκετ μεταξύ της τοπικής ομάδας Αναγέννηση Σερβίων και του Αμύντα Σκοπιάς (Φλώρινα). Ο νικητής του αγώνα με   βάση και τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν στον όμιλο θα κέρδιζε την άνοδο στην Ά Κατηγορία της ΕΚΑΣΔΥΜ.

    Το σκορ του αγώνα ήταν σε όλη την διάρκεια του υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ. Στο τέλος του 3ου  δεκαλέπτου η ομάδα της Αναγέννησης  πλησίασε το σκορ στο καλάθι με 46-48. Τελικά η ομάδα του Αμύντα ήταν αυτή που έκανε την διαφορά στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου και  έφυγε με την πολυπόθητη νίκη που της εξασφαλίζει της άνοδο στην Ά Κατηγορία με τελικό σκορ 61-75.
    Η παρουσία του κόσμου στο κατάμεστο ΔΑΚ Σερβίων  ήταν δυναμική ενώ δεν σταμάτησε να εμψυχώνει τους παίκτες μέχρι και το τελευταίο λεπτό της λήξης του αγώνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ημίχρονο ο σύλλογος Εύξεινος Λέσχη Σερβίων παρουσίασε με το χορευτικό του τμήμα χορούς των Ελλήνων του Πόντου  γεμίζοντας έτσι ευχάριστα το κενό χρονικά δεκαπεντάλεπτο μέχρι και την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.  
    Θα πρέπει να συγχαρούμε την διοίκηση τους παίκτες τον προπονητή και όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν  όλα τα τμήματα του συλλόγου της Αναγέννησης  Σερβίων για την προσπάθεια που κάνουν από το 2011 (όπου επανασυστάθηκε με νέο καταστατικό ο σύλλογος μετά από χρόνια). Να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία και πρόοδο τα επόμενα χρόνια.  Ευχόμαστε στην ομάδα του Αμύντα Σκοπιάς καλή πορεία και να συναντηθεί  με την Αναγέννηση Σερβίων σε αυτή την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
    Ακολουθεί βίντεο με στιγμιότυπα από τον αγώνα καθώς και δηλώσεις από τον προπονητή του Αμύντα Σκοπιάς κ. Πέτρο Βόσδου και τον πρόεδρο της Αναγέννησης Σερβίων κ. Πέτρο Ιακωβίδη. 
ΒΙΝΤΕΟ HD ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ PLAY OFF ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ. ΔΑΚ ΣΕΡΒΙΩΝ 12-05-2019
  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ









               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου