Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ-ΦΑΝΟΙ ΣΕΡΒΙΑ 2019 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).


   
  Με την αποκριάτικη παρέλαση στην Οδό Ανδρέα Παπανδρέου και το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων ολοκληρώθηκαν και φέτος 10 Μαρτίου 2019 οι εκδηλώσεις του Τριωδίου στην πόλη των Σερβίων. Με κύρια χαρακτηριστικά την διασκέδαση , την σάτιρα και την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου συνεχίστηκε και φέτος η παράδοση πολλών δεκαετιών. Τα άρματα που πήραν μέρος ήταν 11 και εκπροσωπήθηκαν από συλλόγους , σχολεία και ομάδες. Την παρουσίαση της παρέλασης  έκανε (όπως και τα τελευταία τρία χρόνια) ο Βλαδίμηρος Αλεξανδρίδης με την κόρη του Γεωργία.

    Προηγήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε πολλές αποκριάτικες εκδηλώσεις από διάφορους συλλόγους , ομάδες και φορείς καθώς και κατά σειρά οι Φανοί : της Κεντρικής Αγοράς (Καβουρόπλακας) , του 1ου  Δημοτικού Σχολείου  (με διοργανωτή τον Σύλλογο της  Εύξεινος Λέσχης  Σερβίων ,  της Ζευγαλατιάς  και τέλος της Λαϊκής  Αγοράς (Μποϊατζή).
    Η πραγματοποίηση όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων φέτος  οφείλεται ,  στην προσφορά  τόσο οικονομική  όσο και οργανωτική  του κόσμου και των συλλόγων όπου τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Η Δημοτική αρχή συμμετείχε  παραχωρώντας την μικροφωνική του Δήμου στους φανούς και την μικροφωνική στην  παρέλαση . Ελπίζουμε  η νέα  Δημοτική αρχή να στηρίξει τον θεσμό της αποκριάς  στα  Σέρβια  που έχει  παρουσία εδώ και αρκετές δεκαετίες. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε  η αποκριά δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να ξεφύγει από την καθημερινότητα χαρίζοντας γέλιο κέφι και χαρά.
                                                                           Καλή Σαρακοστή σε όλους.
                                                                         Σχωρεμένα με Υγεία και Αγάπη.
    Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την αποκριάτικη παρέλαση αλλά και από τους φανούς που πραγματοποιήθηκαν (πλην του 1ου Δημοτικού Σχολείου λόγο σοβαρού προσωπικού λόγου δεν καλύφθηκε από τον ιστότοπο μας)  :
 ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕΡΒΙΑ 10-03-2019.

ΦΑΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ (ΚΑΒΟΥΡΟΠΛΑΚΑΣ) 05-03-2019.


ΦΑΝΟΣ ΖΕΥΓΑΛΑΤΙΑΣ ΣΕΡΒΙΑ 08-03-2019.



ΦΑΝΟΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ (ΜΠΟΙΑΤΖΗ) 09-03-2019.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου